Een responsive website is onmisbaar

Een responsive website is onmisbaar
 

De spelregels van Google zijn veranderd. Een responsive website is zeer belangrijk. Wil je hoog blijven scoren in de zoekmachines van Google? Wil je dat de groeiende groep van mobiele surfers jouw website gemakkelijk kan bekijken? De oriëntatiefase begint meer en meer mobiel, dus maak dat je leesbaarheid goed is. Zorg dat je niet wegglijdt in de zoekresultaten of klanten misloopt.

 

Wij maken je graag wegwijs met een betaalbare en goed onderbouwde website op maat van uw bedrijf. Bovendien zorgt de krachtige backend ervoor dat u steeds de inhoud van uw website kunt aanvullen, zonder al te veel voorkennis of programmatie.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking of een korte demo!

Group Casier
Voor Group Casier, een team van enthousiaste risk professionals dat al meer dan 130 jaar ondernemingen adviseert in het beheer van hun risico’s en verzekeringen, werd een nieuwe site ontwikkeld waarbij eerst een grondige analyse werd gemaakt van de te presenteren inhoud.
Fee Sucrée
Grootse momenten in het leven verdienen de grootste zorg. Zorg waarmee we ook de restyling van Fee Sucrée hebben aangepakt.
Naast de website werd ook het 'social media-luik' met de nodige aandacht opgestart.
Mee in het complot
Complot uit Roeselare is dé specialist voor alle printwerk, van tifo's tot carwrapping. Alles wordt in huis geprint en afgewerkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Bovendien is Complot het eerste bedrijf in België dat fotopanelen in reliëf kan printen. Ideaal voor kunstreproducties en toepassingen zoals braille.
Speelse site voor zweminitiatie
Al wie zwemlessen wil volgen in de buurt van Deerlijk weet voortaan waarheen, dankzij een overzichtelijke en speelse website. Van logo tot site baadt de volledige communicatie in een glasheldere en sprankelende huisstijl.
VZW De Living Deerlijk
De Living is een ‘bijzonder’ koffiehuis waar kwetsbare jongvolwassenen probeerruimte krijgen om te groeien in hun talenten rekening houdend met hun mogelijkheden. Ze krijgen de kans om actief deel te nemen aan het runnen van een horecazaak in al zijn facetten zoals bedienen, afrekenen, poetsen,…
Vzw De Living verwent met zorg en kwaliteit.
Omdat iedereen gewoon bijzonder is.
Nacht ter Engelen
Door het wijdverspreide virus geen 'Nacht ter Engelen'-benefiet dit jaar dus diende een alternatief opgezet te worden.

Met deze eenvoudige webshop kan men men dit nobele initiatief vooralsnog financieel steunen en worden de feestdagen 'in ons kot' nog zo aangenaam.
Chocolaterie Hannes D'Heedene
Eenvoudige maar functionele toevoeging aan de bestaande website. Met een op maat gemaakt pakket functionaliteiten.
EIB Insulation Contracting
Eib-insulation streeft voor elke klant naar een perfecte service met de hoogste kwaliteit. Tegelijk investeren ze sterk in hun medewerkers en machinepark en zorgen ze voor een veilige en aangename werkomgeving.
Dewitte Vandecaveye
De Witte-Vandecaveye is al enkele decennia actief in de elektriciteitssector en maakt het verschil op vele terreinen zoals algemene elektriciteitswerken met VCA-certificatie, verlichtingsinstallaties, spoorwegtechnieken en no dig solutions.
3DiD
Wat standenbouw betreft kent 3DiD haast zijn gelijke niet. Van eenvoudige tot exclusieve stand wordt alles tot in de puntjes geregeld. Ook een passende site mocht niet ontbreken.
Bogaert Cooking
Bogaert Cooking uit Anderlecht tovert de fijnste smaken op uw bord. Dient het onderstreept te worden dat ook de website van deze cateraar de nodige klasse en stijl moest uitstralen?
Van Marcke - NORM
Belgische kwaliteit, uitstekende service en een scherpe levertermijn. 3 belangrijke waarden waarom Norm jouw fabrikant en leverancier van badkamermeubels, private labelmeubels en projectmeubels kan zijn.
Bovendien werd deze website verder uitgebouwd met een meubelconfigurator, een handige tool voor zowel particulier als professioneel.
Nacht Ter Engelen
Het Beschermcomité werd begin 2009 opgericht ter ondersteuning van de werking van de Vleugels te Klerken. ( toen nog Maria Ter Engelen genaamd ). De leden zijn allen vrijwilligers.

In 2022 werd de doelstelling van het Beschermcomité uitgebreid. Naast de Vleugels worden ook andere noden ondersteund. Het Beschermcomité richt zich vooral samenwerking met organisaties die werken voor acute of systematische basisbehoeftigen, en dit lokaal in de regio West- en Oost-Vlaanderen.
Sander Verstraete
We plaatsen uw leidingen, stopcontacten, zekeringkasten, netwerk- en media-aansluitingen, en dit voor zowel klassieke installaties of domotica. Of mik je vooral op functionele of sfeervolle verlichting? Maar ben je ook bewust van duurzaamheid en energiebesparend. Vraag ons advies.
Push your Limits
Voor ex-topsporter en fitness coach Inge Coeck, was na het finetunen van het logo, een dynamische en sportieve website de volgende logische stap.
Hartex
Krachtige website voor Hartex, gordijnstoffenfabrikant uit Desselgem. Het systeem van deze website is zo gebruiksvriendelijk dat het ook intern gebruikt wordt als backup van alle door de jaren heen geweven stoffen.
Cubilox
NSE produceert beslag en accessoires voor cabines, ontkleedruimtes, kleutercabines, vestiaire kastjes, … onder het label CUBILOX.

CUBILOX producten zijn te verkrijgen in kunststof, aluminium en roestvrij staal.
Korelec
Voor Korelec, expert in inbraakbeveiliging werd een eenvoudige en overzichtelijke site gemaakt die de belangrijkste pijlers van het bedrijf in de kijker zet. Voor bestaande klanten werd ook een onlinehulpfunctie geïntegreerd.
Belgian Feed Association
De Belgian Feed Association, het voormalige BEMEFA, heeft als missie de belangen van haar leden te behartingen en te streven naar de algemene maatschappelijke aanvaarding van een duurzame diervoederproductie. De 160 leden van BFA (kern- en mengvoeder-fabrikanten) vertegenwoordigen zo’n 98% van de nationale productie en klopten bij CDeSign aan voor de creatie van de overkoepelende website.
Vlaamsche Leeuw
Een straf blondje verdient ook een straffe website. Eenvoudig en overzichtelijk vind je hier de belangrijkste info over dit oervlaamse gerstenat. Geniet volop maar drink met mate(n)!
Imtec
Deze website geeft een mooi overzicht van de activiteiten van spuitgietbedrijf Imtec. Naast spuitgieten en matrijzenbouw vormt ook de logistieke omkadering van dit bedrijf een ontegensprekelijke meerwaarde.
Vanden Avenne
Niet alleen geeft deze site een mooi overzicht van de activiteiten van de Vanden Avenne-group. De klanten kunnen er steeds de meest recente marktprijzen en evoluties consulteren. Uitermate handig en verrassend compleet!
FRAGER - Harinck
Deze bijzonder volledige website is een handig werkinstrument voor onze klant Harinck, want via een handige login kunnen schrijnwerkers en architecten op de site terecht voor alle technische info over de diverse deurpanelen. Bovendien is dankzij de handige bestelmodule elk deurpaneel op slechts enkele klikken verwijderd.
Bens Retail
Op deze website wordt een smaakvolle opsomming gepresenteerd van de belangrijkste producten van deze vleesproducent.
HalalSupply
Halal Supply is al vele jaren succesvol actief in de markt van Halal vleeswaren in geheel Europa met zowel eigen merken alsook private label. Dagelijks wordt er veel aandacht besteed aan het produceren van hoogwaardige producten die voldoen aan de wensen van de moderne consument.
Jeroen en Anneleen
Als zoon en dochter uit een familiaal landbouwbedrijf, hebben ze jaren zelf de boerenstiel ervaren! Zo is respectvol omgaan met dieren voor hen geen loos begrip. Hun inspanningen en de fierheid van de gepassioneerde kwekers leiden ondubbelzinnig naar topkwaliteit.
Devriese Podologie
Jonge starter Ansofie Devriese koos voor een heldere en overzichtelijke website als uithangbord voor haar praktijk voor voet, enkel, heup en rug.
KSC Wielsbeke
Wellicht een van de meeste uitgebreide voetbalsites van het land met alle ploegen en klassementen. Helder en gebruiksvriendelijk.
Jacops
JACOPS is een dynamische en familiale onderneming met meer dan 50 jaar ervaring binnen het domein van infrastructuurtechnieken.
Recovent
In werk- en woonomgevingen is zuivere lucht onontbeerlijk. Ook na brand is een gerichte aanpak noodzakelijk.
Mode Geerits
Met een greep uit de jongste collecties is deze site het ideale uithangbord voor een van de betere modezaken in Ieper.
De Kim & De Sam
Om zowel leerlingen, ouders als lesgevers op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in deze bijzondere school, is hun website een onmisbaar tool.
Drukkerij-Uitgeverij De Prest
Drukkerij-Uitgeverij De Prest heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1911 toen Henri De Prest een drukkerij opstartte in het centrum van Beernem. In minder dan een eeuw tijd zijn wij uitgegroeid van een traditioneel familiebedrijf, tot een grafisch communicatiebedrijf.
Construktglas
Als producent en plaatser van het betere schrijnwerk is Construktglas reeds jaren een vaste waarde voor ondermeer ramen en glazen deuren.
Finaspan
Finaspan is een Belgisch bedrijf en één van de grootste producenten van fineerplaten. Met het hout heeft de natuur ons haar mooiste materie geschonken. Het is nu aan ons om er op z'n best gebruik van te maken maar vooral om het te behouden voor de toekomstige generaties.
Clarellé
Clarellé pakt uit met een uitgebreide collectie kwaliteitsschoenen voor dames die op zoek zijn naar comfort en originaliteit. Deze website is het uitgelezen werkinstrument om de klanten te informeren over de jongste trends en evoluties.
Iedereen Circulair
Met deze website wil Group Casier (adviseurs in risicobeheer en verzekeringen) een verzamelplaats creëren voor circulaire initiatieven. Group Casier breekt bij de verzekeraars een lans voor de circulaire sector door aan te dringen op een andere visie en aanpak dan bij een lineair productieproces. Uiteraard blijft het in de eerste plaats belangrijk om de risico's in kaart te brengen en aan de basis te vermijden of beschermen.
Chocolaterie Hannes D'Heedene
Jonge starter Hannes-DeHeedene creëert de heerlijkste, ambachtelijke pralines. Laat u verrassen door de vele hemelse smaken.
Group Casier
Voor Group Casier, een team van enthousiaste risk professionals dat al meer dan 130 jaar ondernemingen adviseert in het beheer van hun risico’s en verzekeringen, werd een nieuwe site ontwikkeld waarbij eerst een grondige analyse werd gemaakt van de te presenteren inhoud.
Fee Sucrée
Grootse momenten in het leven verdienen de grootste zorg. Zorg waarmee we ook de restyling van Fee Sucrée hebben aangepakt.
Naast de website werd ook het 'social media-luik' met de nodige aandacht opgestart.
Mee in het complot
Complot uit Roeselare is dé specialist voor alle printwerk, van tifo's tot carwrapping. Alles wordt in huis geprint en afgewerkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Bovendien is Complot het eerste bedrijf in België dat fotopanelen in reliëf kan printen. Ideaal voor kunstreproducties en toepassingen zoals braille.
Speelse site voor zweminitiatie
Al wie zwemlessen wil volgen in de buurt van Deerlijk weet voortaan waarheen, dankzij een overzichtelijke en speelse website. Van logo tot site baadt de volledige communicatie in een glasheldere en sprankelende huisstijl.
VZW De Living Deerlijk
De Living is een ‘bijzonder’ koffiehuis waar kwetsbare jongvolwassenen probeerruimte krijgen om te groeien in hun talenten rekening houdend met hun mogelijkheden. Ze krijgen de kans om actief deel te nemen aan het runnen van een horecazaak in al zijn facetten zoals bedienen, afrekenen, poetsen,…
Vzw De Living verwent met zorg en kwaliteit.
Omdat iedereen gewoon bijzonder is.
Nacht ter Engelen
Door het wijdverspreide virus geen 'Nacht ter Engelen'-benefiet dit jaar dus diende een alternatief opgezet te worden.

Met deze eenvoudige webshop kan men men dit nobele initiatief vooralsnog financieel steunen en worden de feestdagen 'in ons kot' nog zo aangenaam.
Chocolaterie Hannes D'Heedene
Eenvoudige maar functionele toevoeging aan de bestaande website. Met een op maat gemaakt pakket functionaliteiten.
EIB Insulation Contracting
Eib-insulation streeft voor elke klant naar een perfecte service met de hoogste kwaliteit. Tegelijk investeren ze sterk in hun medewerkers en machinepark en zorgen ze voor een veilige en aangename werkomgeving.
Dewitte Vandecaveye
De Witte-Vandecaveye is al enkele decennia actief in de elektriciteitssector en maakt het verschil op vele terreinen zoals algemene elektriciteitswerken met VCA-certificatie, verlichtingsinstallaties, spoorwegtechnieken en no dig solutions.
3DiD
Wat standenbouw betreft kent 3DiD haast zijn gelijke niet. Van eenvoudige tot exclusieve stand wordt alles tot in de puntjes geregeld. Ook een passende site mocht niet ontbreken.
Bogaert Cooking
Bogaert Cooking uit Anderlecht tovert de fijnste smaken op uw bord. Dient het onderstreept te worden dat ook de website van deze cateraar de nodige klasse en stijl moest uitstralen?
Van Marcke - NORM
Belgische kwaliteit, uitstekende service en een scherpe levertermijn. 3 belangrijke waarden waarom Norm jouw fabrikant en leverancier van badkamermeubels, private labelmeubels en projectmeubels kan zijn.
Bovendien werd deze website verder uitgebouwd met een meubelconfigurator, een handige tool voor zowel particulier als professioneel.
Nacht Ter Engelen
Het Beschermcomité werd begin 2009 opgericht ter ondersteuning van de werking van de Vleugels te Klerken. ( toen nog Maria Ter Engelen genaamd ). De leden zijn allen vrijwilligers.

In 2022 werd de doelstelling van het Beschermcomité uitgebreid. Naast de Vleugels worden ook andere noden ondersteund. Het Beschermcomité richt zich vooral samenwerking met organisaties die werken voor acute of systematische basisbehoeftigen, en dit lokaal in de regio West- en Oost-Vlaanderen.
Sander Verstraete
We plaatsen uw leidingen, stopcontacten, zekeringkasten, netwerk- en media-aansluitingen, en dit voor zowel klassieke installaties of domotica. Of mik je vooral op functionele of sfeervolle verlichting? Maar ben je ook bewust van duurzaamheid en energiebesparend. Vraag ons advies.
Push your Limits
Voor ex-topsporter en fitness coach Inge Coeck, was na het finetunen van het logo, een dynamische en sportieve website de volgende logische stap.
Hartex
Krachtige website voor Hartex, gordijnstoffenfabrikant uit Desselgem. Het systeem van deze website is zo gebruiksvriendelijk dat het ook intern gebruikt wordt als backup van alle door de jaren heen geweven stoffen.
Cubilox
NSE produceert beslag en accessoires voor cabines, ontkleedruimtes, kleutercabines, vestiaire kastjes, … onder het label CUBILOX.

CUBILOX producten zijn te verkrijgen in kunststof, aluminium en roestvrij staal.
Korelec
Voor Korelec, expert in inbraakbeveiliging werd een eenvoudige en overzichtelijke site gemaakt die de belangrijkste pijlers van het bedrijf in de kijker zet. Voor bestaande klanten werd ook een onlinehulpfunctie geïntegreerd.
Belgian Feed Association
De Belgian Feed Association, het voormalige BEMEFA, heeft als missie de belangen van haar leden te behartingen en te streven naar de algemene maatschappelijke aanvaarding van een duurzame diervoederproductie. De 160 leden van BFA (kern- en mengvoeder-fabrikanten) vertegenwoordigen zo’n 98% van de nationale productie en klopten bij CDeSign aan voor de creatie van de overkoepelende website.
Vlaamsche Leeuw
Een straf blondje verdient ook een straffe website. Eenvoudig en overzichtelijk vind je hier de belangrijkste info over dit oervlaamse gerstenat. Geniet volop maar drink met mate(n)!
Imtec
Deze website geeft een mooi overzicht van de activiteiten van spuitgietbedrijf Imtec. Naast spuitgieten en matrijzenbouw vormt ook de logistieke omkadering van dit bedrijf een ontegensprekelijke meerwaarde.
Vanden Avenne
Niet alleen geeft deze site een mooi overzicht van de activiteiten van de Vanden Avenne-group. De klanten kunnen er steeds de meest recente marktprijzen en evoluties consulteren. Uitermate handig en verrassend compleet!
FRAGER - Harinck
Deze bijzonder volledige website is een handig werkinstrument voor onze klant Harinck, want via een handige login kunnen schrijnwerkers en architecten op de site terecht voor alle technische info over de diverse deurpanelen. Bovendien is dankzij de handige bestelmodule elk deurpaneel op slechts enkele klikken verwijderd.
Bens Retail
Op deze website wordt een smaakvolle opsomming gepresenteerd van de belangrijkste producten van deze vleesproducent.
HalalSupply
Halal Supply is al vele jaren succesvol actief in de markt van Halal vleeswaren in geheel Europa met zowel eigen merken alsook private label. Dagelijks wordt er veel aandacht besteed aan het produceren van hoogwaardige producten die voldoen aan de wensen van de moderne consument.
Jeroen en Anneleen
Als zoon en dochter uit een familiaal landbouwbedrijf, hebben ze jaren zelf de boerenstiel ervaren! Zo is respectvol omgaan met dieren voor hen geen loos begrip. Hun inspanningen en de fierheid van de gepassioneerde kwekers leiden ondubbelzinnig naar topkwaliteit.
Devriese Podologie
Jonge starter Ansofie Devriese koos voor een heldere en overzichtelijke website als uithangbord voor haar praktijk voor voet, enkel, heup en rug.
KSC Wielsbeke
Wellicht een van de meeste uitgebreide voetbalsites van het land met alle ploegen en klassementen. Helder en gebruiksvriendelijk.
Jacops
JACOPS is een dynamische en familiale onderneming met meer dan 50 jaar ervaring binnen het domein van infrastructuurtechnieken.
Recovent
In werk- en woonomgevingen is zuivere lucht onontbeerlijk. Ook na brand is een gerichte aanpak noodzakelijk.
Mode Geerits
Met een greep uit de jongste collecties is deze site het ideale uithangbord voor een van de betere modezaken in Ieper.
De Kim & De Sam
Om zowel leerlingen, ouders als lesgevers op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in deze bijzondere school, is hun website een onmisbaar tool.
Drukkerij-Uitgeverij De Prest
Drukkerij-Uitgeverij De Prest heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1911 toen Henri De Prest een drukkerij opstartte in het centrum van Beernem. In minder dan een eeuw tijd zijn wij uitgegroeid van een traditioneel familiebedrijf, tot een grafisch communicatiebedrijf.
Construktglas
Als producent en plaatser van het betere schrijnwerk is Construktglas reeds jaren een vaste waarde voor ondermeer ramen en glazen deuren.
Finaspan
Finaspan is een Belgisch bedrijf en één van de grootste producenten van fineerplaten. Met het hout heeft de natuur ons haar mooiste materie geschonken. Het is nu aan ons om er op z'n best gebruik van te maken maar vooral om het te behouden voor de toekomstige generaties.
Clarellé
Clarellé pakt uit met een uitgebreide collectie kwaliteitsschoenen voor dames die op zoek zijn naar comfort en originaliteit. Deze website is het uitgelezen werkinstrument om de klanten te informeren over de jongste trends en evoluties.
Iedereen Circulair
Met deze website wil Group Casier (adviseurs in risicobeheer en verzekeringen) een verzamelplaats creëren voor circulaire initiatieven. Group Casier breekt bij de verzekeraars een lans voor de circulaire sector door aan te dringen op een andere visie en aanpak dan bij een lineair productieproces. Uiteraard blijft het in de eerste plaats belangrijk om de risico's in kaart te brengen en aan de basis te vermijden of beschermen.
Chocolaterie Hannes D'Heedene
Jonge starter Hannes-DeHeedene creëert de heerlijkste, ambachtelijke pralines. Laat u verrassen door de vele hemelse smaken.