Een goede website blijft onmisbaar
 

Een goede website blijft onmisbaar
 

Wij maken je graag wegwijs met een betaalbare en goed onderbouwde website op maat van uw bedrijf. Bovendien zorgt de krachtige backend ervoor dat u steeds de inhoud van uw website kunt aanvullen, zonder al te veel voorkennis of programmatie.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en presentatie!

Desmet Engineering

Machinebouw en freeswerk

Als specialist in machinebouw en draai- en freeswerk had Desmet Engineering nood aan een degelijke en professionele aanwezigheid op het net. Even oversteken bij de buren in de Wielsbeeksetraat was haast een evidentie.
WebDesmet.jpg

Bens Retail

Innovatieve private label producent van vleeswaren.

Op deze website wordt een smaakvolle opsomming gepresenteerd van de belangrijkste producten van deze vleesproducent.
WebBensRetail.png

KSC Wielsbeke

Verrassend volledig

Wellicht een van de meeste uitgebreide voetbalsites van het land met alle ploegen en klassementen. Helder en gebruiksvriendelijk.
WebKSCWielsbeke.jpg

Vanden Avenne

Alle marktprijzen binnen klikbereik

Niet alleen geeft deze site een mooi overzicht van de activiteiten van de Vanden Avenne-group. De klanten kunnen er steeds de meest recente marktprijzen en evoluties consulteren. Uitermate handig en verrassend compleet!
WebVandenAvenne.jpg

Vlaamsche Leeuw

Schuimend van plezier

Een straf blondje verdient ook een straffe website. Eenvoudig en overzichtelijk vind je hier de belangrijkste info over dit oervlaamse gerstenat. Geniet volop maar drink met mate(n)!
WebVlaamscheLeeuw.jpg

Imtec

Een website als een naamkaartje

Deze website geeft een mooi overzicht van de activiteiten van spuitgietbedrijf Imtec. Naast spuitgieten en matrijzenbouw vormt ook de logistieke omkadering van dit bedrijf een ontegensprekelijke meerwaarde.
WebImtec.jpg

Clarellé

Voor wie het schoentje past…

Clarellé pakt uit met een uitgebreide collectie kwaliteitsschoenen voor dames die op zoek zijn naar comfort en originaliteit. Deze website is het uitgelezen werkinstrument om de klanten te informeren over de jongste trends en evoluties.
Clarelle.jpg

Callens-Vyncke

Gasgestookte warmtekrachtkoppelingen

Deze specialisten in gasgestookte warmtekrachtkoppelingen smeden de know-how van Callens-EMK en Vyncke tot een vooruitstrevend geheel.
CallensVyncke.jpg

Mode Geerits

Modieus en smaakvol

Met een greep uit de jongste collecties is deze site het ideale uithangbord voor een van de betere modezaken in Ieper.
WebModeGeerits.jpg

Strynckx Electro

Kwaliteit sinds 1989

Door de nieuwste trends in elektronica op de voet te volgen is Strynckx Electro uw partner voor al uw projecten, zowel voor particulier als voor onderneming.
WebStrynckxElectro.jpg

Devriese Podologie

Jong en ambitieus

Jonge starter Ansofie Devriese koos voor een heldere en overzichtelijke website als uithangbord voor haar praktijk voor voet, enkel, heup en rug.
WebDevriese.jpg

Harinck

Datagestuurd werkinstrument

Deze bijzonder volledige website is een handig werkinstrument voor onze klant Harinck, want via een handige login kunnen schrijnwerkers en architecten op de site terecht voor alle technische info over de diverse deurpanelen. Bovendien is dankzij de handige bestelmodule elk deurpaneel op slechts enkele klikken verwijderd.
WebHarinck.jpg

Experza

Databasegestuurd

Zeer uitgebreide site met databasekoppeling naar alle beschikbare vacatures.
WebExperza.jpg

Construktglas

Familiebedrijf met jarenlange traditie

Als producent en plaatser van het betere schrijnwerk is Construktglas reeds jaren een vaste waarde voor ondermeer ramen en glazen deuren.
WebConstruktglas.jpg

Chocolaterie Hannes D'Heedene

Ambachtelijke kwaliteit

Jonge starter Hannes-DeHeedene creëert de heerlijkste, ambachtelijke pralines. Laat u verrassen door de vele hemelse smaken.
WebHannesDheedene.jpg