Dennis Coussens

Art Director

T-Denne.jpg

Onze youngster binnen het bedrijf. Gedreven als geen ander steeds op zoek naar het geschikte font dat bij 'uw biele' past. Desnoods ook bereid om 'uw biele' aan te passen volgens het font en dat zonder meerkost.

Tom Lesaffer

Art Director

T-Tomme.jpg

Stiekem droomt hij wellicht van een internationale carrière in het comedycircuit, maar tot zolang veroordeeld tot de bedelstaf van de doorsnee ontwerper. Zou u alstublieft een beetje meegaand willen zijn?

Jan Pauwels

Sales Manager

T-Jan.jpg

Als 'one for the road' al eens een keer weergalmt in onze kantoren, dan komt het ongetwijfeld uit het keelgat van Jan Pauwels, onze vertegenwoordiger op de baan, ofte 'stroatleure' … fan van andermans miserie.

Dirk Pauwels

DTP en Calculatie

T-Dirk.jpg

Niet alleen is Dirk de drijvende kracht achter de drukplatenafdeling van CDeSign. Hij is tevens de godfather van de één man tellende calculatiedienst van ons bedrijf. Applaus voor hemzelf! Kijkt af en toe naar de sjiffers …

Claudine Coussens

Art Director

T-Clo.jpg

De oervrouw waarmee ons verhaal begon. Dagelijks nog steeds in de weer met de meest innovatieve opmaakprogramma's en andere calamiteiten. Roepnaam: Clodeke! Op vrijdag steevast onze barmoeder.