Claudine Coussens

Art Director

T-Clo.jpg

De oervrouw waarmee ons verhaal begon. Dagelijks nog steeds in de weer met de meest innovatieve opmaakprogramma's en andere calamiteiten. Roepnaam: Clodeke! Op vrijdag steevast onze barmoeder.

Tom Lesaffer

Art Director

T-Tomme.jpg

Stiekem droomt hij wellicht van een internationale carrière in het comedycircuit, maar tot zolang veroordeeld tot de bedelstaf van de doorsnee ontwerper. Zou u alstublieft een beetje meegaand willen zijn?

Dirk Pauwels

Drukwerk en calculatie

T-Dirk.jpg

Van bij de opstart van ieder nieuw project, tot op het moment dat na alle geleverde arbeid het stof is neergedwarreld, waakt godfather Dirk over uw en onze financiën. Deze eenmansachterhoede zorgt daarmee aan beide zijden van het verhaal voor tevreden zielen.
Ook de opvolging van uw drukwerk is bij hem in professionele handen.

Jan Pauwels

Sales Manager

T-Jan.jpg

Als 'one for the road' al eens een keer weergalmt in onze kantoren, dan komt het ongetwijfeld uit het keelgat van Jan Pauwels, onze vertegenwoordiger op de baan, ofte 'stroatleure' … fan van andermans miserie.

Dennis Coussens

Art Director

T-Denne.jpg

Onze youngster binnen het bedrijf. Gedreven als geen ander steeds op zoek naar het geschikte font dat bij 'uw biele' past. Desnoods ook bereid om 'uw biele' aan te passen volgens het font en dat zonder meerkost.