Ethisch ondernemen
zit in ons DNA
 

Ethisch ondernemen
zit in ons DNA
 

Als klein bedrijf probeer we actief ons steentje bij te dragen tot een 'betere' wereld door het ondersteunen van een aantal nobele initiatieven. Zo schotelen we onze klanten dag in dag uit Fairtrade koffie en 'eerlijke' chocolaatjes voor. Maar ook plaatselijke initiatieven liggen ons na aan het hart. De Bloedinzamelactie bij 'Callens-EMK',  de sportverenigingen uit de streek, het zijn slechts enkele voorbeelden…

Ook 25 jaar CDeSign in het teken van een goed doel

Met plezier blikken we terug op het feest van 25 jaar CDeSign. Familie, vrienden en klanten waren in grote getale aanwezig en genoten van een fijne receptie en de voorstelling 'Bits, bytes en bullshit' door Tom Lesaffer.

 

Omdat we liever niet bedolven werden onder bloemen of flessen drank (die drinken we liever uit), pikten we er een goed doel uit waar zij die toch iets wensten te schenken een financiële bijdrage konden leveren.

 

We verzamelden maar liefst € 5.400 in voor Leon, zoontje van collega Dennis dat lijdt aan SMA en De Kangoeroe, zorgondersteuning voor mensen met een motorische beperking. Er worden ondermeer een aantal Scooots aangekocht (voor verhuur) die de mobiliteit van andersvaliden gevoelig verbeteren.

 

Meer info: zie filmpje Leon, fireflyfriends, en de kangoeroe.

Bloedinzameling 'Callens-EMK'

Voor het derde opeenvolgende jaar organiseerden we voor onze klant Callens-EMK een bloedinzamelactie. Naast de eigen medewerkers mochten ook familie en vrienden langs komen om deze actie van het Rode Kruis te steunen. Zo plaatsen we niet alleen het bedrijf in de kijker, maar introduceren we elke keer ook nieuwe bloeddonors. Voor deze inspanningen ontvingen we in 2015 bovendien de erkenning Onderneming met een hart.

Bloedgift2015-136
Bloedgift2015-140

Fairtrade

Al jaren schenkt CDeSign klare wijn en eerlijke koffie. Het leverde ons in 2013 een erkenning op vanwege Oxfam waar we nog steeds glimmend van trots op zijn.

 

Nog geen klant? Spring eens binnen voor zo'n heerlijke koffie en een vrijblijvend gesprek, want we moeten elkaar beslist beter leren kennen!