Op zoek naar grafische vormgeving? Welkom op onze website!

Op zoek naar een nieuwe bedrijfsidentiteit? Wil je uw huisstijl restylen? Wel ...

Geen idee hoe u op onze site bent terecht gekomen, maar een ding is zeker, wij vinden het fijn. Misschien bent u al klant, misschien nog niet. In beide gevallen nodigen we u uit om even te grasduinen in onze portfolio. Ongetwijfeld kunnen we met ons klein maar gedreven team heel wat betekenen voor u en wordt uw interesse net zo sterk geprikkeld als onze nieuwsgierigheid. Zin om kennis te maken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, want samen creëren we dé identiteit die nodig is om uw product of dienst ijzersterk in de markt te zetten. Zonder grote woorden, maar doelgericht en efficiënt binnen de lijnen en budgetten van een welomschreven opdracht.

Hieronder alvast een greep uit recente werken als voorsmaakje.

Bannercampagne

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. De lancering van de banner voor de wielerwedstrijd Record Bank E3 Harelbeke enkele weken voor de semi-wielerklassieker.

E3-2018-Banner.jpg
Clo-SOS-Piet-.jpg

Piet à volonté

Met de boekenbeurs in zicht pakt uitgeverij Lannoo uit met de verzamelde werken van SOS Piet. Clo zette haar tanden in dit lijvig werk van ruim 700 pagina's.

Verpakkingen

Na de restyling van het logo en de etikettes volgden ook een aantal verpakkingen voor het blond schuimend genot 'Vlaamsche Leeuw'. Zo kon ook de 72cl fles niet achterblijven en creëerden we een aantal geschenkverpakkingen met bijhorende glazen.

VlaamscheleeuwVerpakkingGroep-.jpg
BreakPoint-005.jpeg

Breakpoint

Voor G&V, onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations, mochten we op zoek gaan naar een nieuwe naam en identiteit voor hun wegshops. BreakPoint kwam als winnaar uit de bus en verovert stilaan het straatbeeld.

Uitnodiging, advertentie en menukaarten

Brasserie Barrage is een nagelnieuwe brasserie aan de Leieboorden in Sint-Eloois-Vijve. Voor de opening werden door ons foto's genomen en uitnodigingen ontworpen. Ook werden er flyers, advertenties en menukaarten gecreëerd.

Barrage01.jpg
VDA-AdvVarkens.jpg

Profit

Logo en campagnebeeld voor Profit, nieuw varkensvoer ontwikkeld door voederproductent Vanden Avenne uit Ooigem.

Columbus event communicatie

Voor Columbus, de kogelwerende kledinglijn van textielproducent Seyntex uit Tielt, werden een aantal sterke visuals gecreëerd.

SeynColumbus01.jpg
KookonLogo.jpg

Logo en huisstijl

Logoontwerp voor Kookon, ambitieuze bouwonderneming met respect voor tradities en milieu.