Op zoek naar grafische vormgeving? Welkom op onze website!

Op zoek naar een nieuwe bedrijfsidentiteit? Wil je uw huisstijl restylen? Wel ...

Geen idee hoe u op onze site bent terecht gekomen, maar een ding is zeker, wij vinden het fijn. Misschien bent u al klant, misschien nog niet. In beide gevallen nodigen we u uit om even te grasduinen in onze portfolio. Ongetwijfeld kunnen we met ons klein maar gedreven team heel wat betekenen voor u en wordt uw interesse net zo sterk geprikkeld als onze nieuwsgierigheid. Zin om kennis te maken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, want samen creëren we dé identiteit die nodig is om uw product of dienst ijzersterk in de markt te zetten. Zonder grote woorden, maar doelgericht en efficiënt binnen de lijnen en budgetten van een welomschreven opdracht.

Hieronder alvast een greep uit recente werken als voorsmaakje.

Record Bank E3 harelbeke

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft CDesign werk mogen maken van het spraakmakende bannerbeeld voor de Record Bank E3 Harelbeke. Naast de veel besproken banner, maakten we net als vorig jaar ook een radio- en TV-spot met een knipoog in dezelfde geest.

BreakPoint-005.jpeg

Breakpoint

Voor G&V, onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations, mochten we op zoek gaan naar een nieuwe naam en identiteit voor hun wegshops. BreakPoint kwam als winnaar uit de bus en verovert stilaan het straatbeeld.

Uitnodiging, advertentie en menukaarten

Brasserie Barrage is een nagelnieuwe brasserie aan de Leieboorden in Sint-Eloois-Vijve. Voor de opening werden door ons foto's genomen en uitnodigingen ontworpen. Ook werden er flyers, advertenties en menukaarten gecreƫerd.

Barrage01.jpg
VDA-AdvVarkens.jpg

Profit

Logo en campagnebeeld voor Profit, nieuw varkensvoer ontwikkeld door voederproductent Van den Avenne uit Ooigem.

Fotografie en fotomontages

Fotografie van parketvloeren en montage in stockbeelden.

FlexuraMontagebeeld.jpg
Callens50-003-.jpg

Grafische omkadering 50-jarig jubileum

Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van Callens-EMK werd feest gevierd. Wij mochten het feest grafisch in goede banen leiden.

Columbus event communicatie

Voor Columbus, de kogelwerende kledinglijn van textielproducent Seyntex uit Tielt, werden een aantal sterke visuals gecreƫerd.

SeynColumbus01.jpg
KookonLogo.jpg

Logo en huisstijl

Logoontwerp voor Kookon, ambitieuze bouwonderneming met respect voor tradities en milieu.

Banners 'Zomer' 'Winter' 'Lente'

Voor delicatessenzaak 'De Druivelaar' uit Oostrozebeke maakten we enkele seizoensgebonden banners.
Van fotoshoot over Photoshop tot uitvoering.

DruivelaarWinter01.jpg